dimecres, 2 de desembre del 2015

EN JAN TITELLA

El proper divendres 4 de Desembre els nens i nenes de P-4 i P-5 aniran al Palau de la Música Catalana a veure el conte musical " En Jan Titella".

Aquest conte musical, ofereix la possibilitat de sensibilitzar-se cap al món sonor. Per mitjà de la cançó, que suposa un element imprescindible en la didàctica musical dels més petits, la història es va construint i arriba al nen de la forma més directa i natural, a través de la veu cantada. La presència captivadora de tres músics, un  violoncel·lista, un clarintista i un flautista que acompanyen els titellaires cantants, és decisiva a l’hora de crear l’ambient que requereix cada instant.

L'aventura: En Jan, un titella aventurer, intentarà ajudar el seu amic el grill. Comença així un recorregut de sons i sorolls que ens portarà a una gran ciutat, arribarem a una platja, viurem una tempesta i finalment desembocarem al bosc desitjat. La força del tro, el xiulet del vent, el xipolleig del mar i el cant dels ocells, entre d'altres, esdevindran uns dels principals companys de viatge d'aquests dos protagonistes intrèpids.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada